Αναζητούμε νέους, μετανάστες και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας για να συν-δημιουργήσουμε ένα διαπολιτισμικό και διαγενεακό δίκτυο συνεργασίας και μάθησης.

Τι είναι το BESTIE;

Το πρόγραμμα BESTIE – Befriending for Social and Digital Inclusion έχει ως στόχο του να ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών γενεών και να φέρει σε επαφή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, μετανάστες και νέους ανθρώπους.

Γιατί;

Για να ξεπεράσουν τον ψηφιακό και κοινωνικό αποκλεισμό και να συνεργαστούν προκειμένου να αναπτύξουν βασικές, κυρίως ψηφιακές, δεξιότητες.

Τι είναι τα διαγενεακά και διαπολιτισμικά δίκτυα μάθησης;

Τα δίκτυα συνεργασίας και μάθησης είναι ένας ασφαλής χώρος συνάντησης όπου ενθαρρύνεται η συνεργασία μεταξύ ανθρώπων που έχουν διαφορετική ηλικία, γνώσεις και εμπειρίες. Δίνουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να μάθουν από κοινού, προσφέροντας όλοι τις γνώσεις τους στην ομάδα.

Που και πότε;

Η πρώτη εισαγωγική συνάντηση θα γίνει δια ζώσης στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 13 Μαΐου και διαδικτυακά την Κυριακή 14 Μαΐου. Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Αν σας ενδιαφέρει ή γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/sy9JP71VdGEFu5F58

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here