Online workshop

Podcast 101: Οδηγός για αρχάριους/ες

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, ώρες 11:00 – 13:00

Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom

Σε αυτό το διαδικτυακό εργαστήριο θα μάθετε με απλό και κατανοητό τρόπο όλη τη διαδικασία δημιουργίας ενός podcast. Θα ανακαλύψετε τη δυναμική του podcast και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το αξιοποιήσετε στην εργασία σας. Μαζί θα μάθουμε πως δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας έως την ηχογράφηση και τη δημοσίευση του podcast σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου BESTIE – Befriending for Social and Digital Inclusion που έχει ως στόχο του να ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών γενεών και να φέρει σε επαφή ηλικιωμένους, μετανάστες και νέους ανθρώπους μέσα από τη χρήση ψηφιακών εργαλείων.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί από την Βάσια Αλετρά, απόφοιτη Βιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού σε θέματα Επιστήμης, Τεχνολογίας και Κοινωνίας. Ασχολείται ενεργά με την Επικοινωνία της Επιστήμης και τη Γυναικεία Ενδυνάμωση και έχει το δικό της podcast όπου παρουσιάζει ιστορίες γυναικών επιστημόνων. Επιπλέον, είναι εθελόντρια αρθρογράφος σε θέματα Επιστήμης και Κοινωνίας και έχει πανελλήνια διάκριση σε διαγωνισμό επικοινωνίας της Επιστήμης. Ακόμη, εργάζεται ως Σύμβουλος Καριέρας, προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και σχετικές εκπαιδεύσεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήριο συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here